Magyar Vadgazdálkodási Szakértők
Országos Egyesülete

Tagok

Gálos Csaba
Gálos Csaba
Tag

                                                                                              Szakmai önéletrajz

név                                 Gálos Csaba

elérhetőségeim         

mail:     galos.vadkarszakerto@gmail.com

mobil:  +3630/3319203

Gimnáziumi érettségit követően, 1988.szeptemberétől a Gyulaji Állami Erdő és Vadgazdaság, majd annak jogutódja, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. alkalmazásában állok megszakítás nélkül, idő közben a következő munkaköröket ellátva:

1988-tól a Hőgyészi Erdészet kötelékében dolgoztam, mint fizikai állományú vadgondozó.

Feladataim közé tartozott a vadászterület napi szintű kezelése, vadászati berendezések építése, karbantartása és üzemeltetése, vadetetés szabad területen és vaddisznós kertben, trófea kikészítés és lőttvad-kezelés, vadhűtő kamra kezelés, az akkoriban még kidolgozás alatt álló, napcellás és hálózati villanypásztorok telepítése.
Ez időszak alatt (levelező tagozaton) elvégeztem a szegedi Kiss Ferenc Erdészeti és Faipari Technikumot, erdész-technikusi oklevelet szerezve.


1992. Beosztott erdészként dolgoztam a lengyeli kerületben. Korábbi feladataim kibővültek erdőkezelési, erdőművelési és használati munkákkal, emellett már vadkárbecslésekben is közreműködtem, kisparcellás és nagyüzemi körülmények között egyaránt.


1993. A Tamási Erdészet Gyulaj vadászterületére kerültem kerületvezető vadászként. Kiemelt feladataim közé tartozott az erdei vadkárok elleni védelem, intenzív, zártkerti körülmények között, a társas vadászatok biztonságos és eredményes lebonyolítása és a kerületemhez tartozó, mintegy 2000 hektáros mezőgazdasági területen való kárelhárítás és vadkárbecslés lefolytatása.

2003-2007 között sikeresen elvégeztem a Debreceni Agrártudományi Egyetem vadgazda-mérnök szakát.


2004-től a Bikács-Kistápé vadászterületén 2 éven át fővadászként dolgoztam. Feladatom a 6500 hektáros vadászterület teljes körű szakmai irányítása és felügyelete volt.


2006-tól végzem a Gyulaj Zrt. 28.540 hektáros vadgazdálkodási ágazatának vezetését, szakmai irányítását és felügyeletét. Feladatom a kapcsolattartás a hatóságokkal és társ-szervezetekkel, a vadászatszervezési, vendégszervezési feladatok és a vadhús-kereskedelem koordinálása. Mellette a Gyulaj Zrt. saját és idegen vadászati kezelésben álló vagyonkezelt területein a mezőgazdasági és erdei vadkárbecslésekben való részvétel, azok kontrollja, kapcsolattartás a gazdálkodókkal, tárgyalások lefolytatása, egyességek kötése.

2015-től vagyok tagja a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarának.

Tamási, 2016.08.25.

                                                                       Gálos Csaba

Vissza
Magyar Vadgazdálkodási Szakértők
Országos Egyesülete
IntroWeb | 2015 - Weboldal készítés, SEO