Magyar Vadgazdálkodási Szakértők
Országos Egyesülete

Hírek

II. és III. Országos Vadkárszakértői Mesterkurzus
Megrendeztük és megtartottuk a II. és III. Országos Vadkárszakértői Mesterkurzust.

A Magyar Vadgazdálkodási Szakértők Országos Egyesülete, mint a Földművelésügyi Minisztérium stratégiai partnere megrendezte és sikerrel megtartotta a II. és III. Országos Vadkárszakértői Mesterkurzust. A rendezvényeken számos Igazságügyi Szakértő, vadászatra jogosult és földhasználó vett részt. A rendezvényen sajnálatosan csak néhány fővel képviseltették magukat a megyei listákon szereplő vadkárbecslők. Ez mindenképp sajnálatos és ugyanakkor elgondolkodtató dolog, mely arra enged következtetni, hogy számukra a szakértői módszerek és eljárások egységesítése és a vadkárbecslés területén végzett új kutatások nem fontosak, nem bírnak érdemi szakmai információval.

A résztvevők által adott pozitív vélemények és a tanusított érdeklődés azt mutatja, hogy szükség van az ilyen jellegű, kifejezetten szakmai témájú rendezvényekre, mesterkurzusokra és nem csak a vadkár szakterületén. Külön elismerés és öröm számunkra, hogy a stratégiai pratnerünk, a Földművélésügyi Minisztérium is fokozott figyelemmel kíséri munkánkat és támogat minket ezen törekvéseinkben. Szakmai munkánkkal továbbra is törekszünk az elvárásoknak megfelelni és a vadgazdálkodás, a vadgazdálkodási szakértők munkáját elősegíteni, hirnevét, megbecsülését megalapozni.

A résztvevőkenek és a támogatóknak ezúton is köszönjük, hogy megtiszteltek minket figyelmükkel és elősegítették munkánkat. A résztvevők kérésének megfelelően a rendezvény előadásai letölthetők, megtekinthetők.

Vissza
Hallgatóság Dr. Marosán Miklós
Magyar Vadgazdálkodási Szakértők
Országos Egyesülete
IntroWeb | 2015 - Weboldal készítés, SEO